Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Over Noor 

In 2000 heb ik Brucka, praktijk voor levensvragen opgericht. Voor begeleiding bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Ik blijf leerling van het leven. Die houding houdt me alert en is een oefening om te leven met  een open mind en ontvankelijk hart. 

Je zou mij seniorcoach, zingevingstherapeut, rouwcounseler & trainer kunnen noemen. Echter, ik voel me het prettigst als we elkaar gewoon ontmoeten en zien als mens met een lichaam en geest, een geschiedenis,  met een verlangen naar betekenis.

Mijn werkwijze is niet-oordelend en intuïtief afgestemd en heeft mijn intentie om je  zelfhelend vermogen en je creatieve denken te stimuleren. 

Mijn kennis- en werkervaring bevindt zich tussen coaching - psychosociale - geestelijke ondersteuning waardoor ik kan putten uit verschillende invalshoeken. Zoals levensloopcounseling, rouwtherapie, focusing, NLP, opstellingen, stembevrijding, ik-grens bewustzijn e.a.

Als trainer, docent en supervisor was ik lang betrokken bij psychosociale opleidingen als ACC, BivT en de training Verlieskunde in de Verloskundige Praktijk. Als nazorgconsulent werkte ik voor diverse uitvaartorganisaties.  

Met collega's organiseerde ik  thema workshops in het kader van Voedsel voor de Ziel. (o.a. rond de seizoenen, sprookjes, stem, over moeders) 

ACTUEEL

Inmiddels heb ik de gepensioneerde leeftijd bereikt, en werk in deeltijd nog met veel plezier.

  • Begeleider dementie in Logeerhuis Cederhorst bij King Arthur Groe
  • Bij Laudius Thuisstudies begeleid ik de lessen rouwverwerking.
  • Op aanvraag geef ik workshops rond Rouw & Verlies en Zelfzorg.
  • Inzetbaar voor een individuele begeleiding.

Meer informatie vind je op het LinkedIn-account. 

Per 1-1-2020 heb ik aantal lidmaatschappen en registraties verminderd en word ik  niet meer vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. 

Registraties en Lidmaatschappen

Wat  zeggen anderen over Noor