Over Noor 

In 2000 heb ik Brucka, praktijk voor levensvragen opgericht. Voor begeleiding bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Ik blijf leerling van het leven . Die houding houdt me alert en is een oefening om te leven met  een open mind en ontvankelijk hart. In deze zoektocht ben ik geraakt door de inspiratie van de Soefi's - kort gezegd: de religie van het hart. Voor een gedicht kijk dan bij blogs.

Je zou mij seniorcoach, zingevingstherapeut, rouwcounseler & trainer kunnen noemen. Echter, ik voel me het prettigst als we elkaar gewoon ontmoeten en zien als mens met een lichaam en geest, een geschiedenis,  met een verlangen naar betekenis. Als tochtgenoten in het leven.

Mijn werkwijze is niet-oordelend en intuïtief afgestemd en heeft mijn intentie om je  zelfhelend vermogen en je creatieve denken te stimuleren. 

Mijn kennis- en werkervaring bevindt zich tussen coaching - psychosociale - geestelijke ondersteuning waardoor ik kan putten uit verschillende invalshoeken. Zoals levensloopcounseling, rouwtherapie, focusing, NLP, opstellingen, stembevrijding, ik-grens bewustzijn e.a.

Als trainer, docent en supervisor was ik lang betrokken bij psychosociale opleidingen als ACC, BivT en de training Verlieskunde in de Verloskundige Praktijk. Als nazorgconsulent werkte ik voor diverse uitvaartorganisaties.  

Met collega's organiseerde ik  thema workshops in het kader van Voedsel voor de Ziel. (o.a. rond de seizoenen, sprookjes, stem, over moeders) 

ACTUEEL

Inmiddels heb ik de gepensioneerde leeftijd bereikt, en werk in deeltijd nog met veel plezier. 

Registraties en Lidmaatschappen

Per 1-1-2020 heb ik aantal lidmaatschappen en registraties verminderd en word ik  niet meer vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Actueel is nog

  • CRKBO: Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, zelfstandig werkend docent (www.crkbo.nl)
  • Wkkgz regeling via  De Zorgprofessional (registratie 788) 
  • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Wat  zeggen anderen over Noor

De bijscholing Verliesbegeleiding geeft me theoretisch inzicht en ik leer de impact van verlies beter inschatten. De confrontatie met mijn eigen rouwgedrag helpt me in kaart te brengen waar ik NU sta in mijn leven en hoe zich dat verhoud tot waar ik heen wil. Noor, wat fijn dat u zonder oordeel bent, dat geeft mij zowel ruimte, u gebruikt geen moeilijke woorden, maar u bent oprecht belangstellend, warm persoon met een betrokken uitstraling". Drs. Grazyna Lesniak,Orthopedagoog Psycholoog EMDR Master Praktitioner

“Noor weet hoe ze de samenhang in een team kan bevorderen en de vertrouwelijkheid kan waarborgen. Ik heb een geweldige cursus bij Noor gehad." 

" Noor kan mensen die zijn vast gelopen en waarbij het leven stagneert, vaak met enkele goed gekozen woorden zodanig raken dat ze de moed vinden om in beweging te komen en verder te gaan. Zij is oprecht, integer en verrassend"