Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Over Brucka

Brucka, praktijk voor levensvragen is in 2000 opgericht door Noor Verheul. 

Wat doet er nu echt toe?

Levensvragen komen tevoorschijn wanneer er iets wezenlijks verandert in je leven.  Antwoorden liggen in je levensverhaal, de relatie met je omgeving en hoe je tegen de wereld aankijkt.

 Levenskunst is het ontwikkelen van je persoonlijke levenshouding.  Met veerkracht en vertrouwen als belangrijke ingrediënten voor stabiliteit en zinvol (samen-) leven. 

Als ik blijf kijken, zoals ik altijd heb gekeken
blijf ik denken zoals ik altijd dacht

Als ik blijf denken, zoals ik altijd dacht
blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd.

Als ik blijf geloven wat ik altijd heb geloofd
blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen wat ik altijd heb gedaan
blijft mij overkomen wat mij altijd overkwam

Maar als ik mijn ogen sluit
en goed kijk naar binnen 
Dan kom ik deze cirkel uit en
 kan ik iedere dag opnieuw beginnen.

Rumi

Over Noor Verheul

Noor is transitiecoach, zingevingstherapeut & trainer. Zij  heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Haar kennis, werk- en levenservaring bevindt zich tussen coaching - psychosociale - geestelijke ondersteuning waardoor zij kan putten uit verschillende methodieken.

Haar werkwijze is niet-oordelend en intuitief afgestemd en zal je zelfhelend vermogen en je creatieve denken te stimuleren. Om jou als mens (organisatie) tot zijn recht te laten komen

Als trainer, docent en supervisor was zij lang betrokken bij psychosociale opleidingen. Als nazorgconsulent werkte zij voor diverse uitvaartorganisaties. Zij werkt samen met collega's en organisaties in langdurige samenwerkingsverbanden. 

Meer informatie over haar werkervaring en opleidingen is te vinden op het LinkedIn-account. 

Brucka werkt voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Per 1-1-2020 wordt zij niet meer vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. 

Registraties en Lidmaatschappen

Wat  zeggen anderen over Noor

"De bijscholing Verliesbegeleiding geeft me zowel theoretische kennis als concrete handvatten. Ik krijg meer wetenschappelijke inzicht en leer de impact van verlies beter inschatten. De confrontatie met mijn eigen rouwgedrag helpt me in kaart te brengen waar ik NU sta in mijn leven en hoe zich dat verhoud tot waar ik heen wil. De training is uniek en bruikbaar voor iedereen die door zijn werk en privé nog meer wil weten. Noor, wat fijn dat u zonder oordeel bent, dat geeft mij zowel ruimte, u gebruikt geen moeilijke woorden, maar u bent oprecht belangstellend, warm persoon met een betrokken uitstraling". Drs. Grazyna Lesniak,Orthopedagoog Psycholoog EMDR Master Praktitioner

Noor weet hoe ze de samenhang in een team kan bevorderen en de vertrouwelijkheid kan waarborgen. Ik heb een geweldige cursus bij Noor gehad." 

Ik vind Noor een warme, deskundige en inspirerende begeleider. Zij is oprecht en integer, boeiend en verrassend."

" Noor kan mensen die zijn vast gelopen en waarbij het leven stagneert, vaak met enkele goed gekozen woorden zodanig raken dat ze de moed vinden om in beweging te komen en verder te gaan."