Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Over Brucka

Brucka, praktijk voor levensvragen is in 2000 opgericht door Noor Verheul. 

Wat doet er echt toe voor jou?

Levensvragen komen tevoorschijn wanneer er iets wezenlijks verandert in je leven.  Antwoorden liggen in je levensverhaal, de relatie met je omgeving, hoe je tegen de wereld aankijkt. Samenkomend in de wijsheid van je hart.

 Levenskunst is het ontwikkelen van je persoonlijke levenshouding.  Met veerkracht en vertrouwen als belangrijke ingrediënten voor stabiliteit en zinvol (samen-) leven. 

Als ik blijf kijken, zoals ik altijd heb gekeken
blijf ik denken zoals ik altijd dacht

Als ik blijf denken, zoals ik altijd dacht
blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd.

Als ik blijf geloven wat ik altijd heb geloofd
blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan

Als ik blijf doen wat ik altijd heb gedaan
blijft mij overkomen wat mij altijd overkwam

Maar als ik mijn ogen sluit
en goed kijk naar binnen 
Dan kom ik deze cirkel uit en
 kan ik iedere dag opnieuw beginnen.

Rumi

Over Noor Verheul

In 2000 heb ik Brucka, praktijk voor levensvragen opgericht. inmiddels heb ik ruime ervaring in het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Mijn kennis- en werkervaring bevindt zich tussen coaching - psychosociale - geestelijke ondersteuning waardoor ik kan putten uit verschillende invalshoeken.

Je zou mij transitiecoach, zingevingstherapeut , rouwbegeleider & trainer kunnen noemen. Echter, ik voel me het prettigst als we elkaar gewoon ontmoeten en zien als mens met een lichaam, een geschiedenis,  met een verlangen naar betekenis.

Ik blijf leerling van het leven. Die houding houdt me alert en is een oefening in het levenmet  een open mind en ontvankelijk hart. 

Mijn werkwijze is niet-oordelend en intuitief afgestemd en heeft mijn intentie om je  zelfhelend vermogen en je creatieve denken te stimuleren. Om jou als mens (organisatie) tot zijn recht te laten komen. 

Als trainer, docent en supervisor was ik  lang betrokken bij psychosociale opleidingen als ACC, BivT en de training Verlieskunde in de Verloskundige Praktijk, Als nazorgconsulent werkte ik voor diverse uitvaartorganisaties. Nog altijd werk ik graag  samen met collega's en organisaties in samenwerkingsverbanden. 

  • Begeleider dementie in logeerhuis Cederhorst bij King Arthur Groep
  • Trainer/docent
  • - rouwverwerking en stervensbegeleiding bij Laudius, thuisstudies
  • - op aanvraag geef ik workshops en trainingen rondom communicatie rond rouw en verlies.

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen vind je op het LinkedIn-account. 

Vanuit Brucka werk ik voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Per 1-1-2020 heb ik aantal lidmaatschappen en registraties verminderd en word ik  niet meer vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. 

Registraties en Lidmaatschappen

Wat  zeggen anderen over Noor

"De bijscholing Verliesbegeleiding geeft me zowel theoretische kennis als concrete handvatten. Ik krijg meer wetenschappelijke inzicht en leer de impact van verlies beter inschatten. De confrontatie met mijn eigen rouwgedrag helpt me in kaart te brengen waar ik NU sta in mijn leven en hoe zich dat verhoud tot waar ik heen wil. De training is uniek en bruikbaar voor iedereen die door zijn werk en privé nog meer wil weten. Noor, wat fijn dat u zonder oordeel bent, dat geeft mij zowel ruimte, u gebruikt geen moeilijke woorden, maar u bent oprecht belangstellend, warm persoon met een betrokken uitstraling". Drs. Grazyna Lesniak,Orthopedagoog Psycholoog EMDR Master Praktitioner

Noor weet hoe ze de samenhang in een team kan bevorderen en de vertrouwelijkheid kan waarborgen. Ik heb een geweldige cursus bij Noor gehad." 

Ik vind Noor een warme, deskundige en inspirerende begeleider. Zij is oprecht en integer, boeiend en verrassend."

" Noor kan mensen die zijn vast gelopen en waarbij het leven stagneert, vaak met enkele goed gekozen woorden zodanig raken dat ze de moed vinden om in beweging te komen en verder te gaan."