Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

De diensten van Brucka

Brucka biedt je een gastvrije plek voor bezinning, bewustwording en ontwikkeling.

Met alle ruimte voor jouw levensverhaal, je wijsheid, talent en het verlangen dat in je huist. Waar je wordt uitgenodigd om te leven én te werken vanuit de regie van je hart. 

 In de coaching en trainingen maak ik gebruik van diverse inzichtgevende werkvormen vanuit de psychologie, zingeving en lichaamsgerichte benadering 

Iedere ontwikkeling vraagt de moed om je kwetsbaar open te stellen en het lef om weer naar buiten toe te treden. Uiteindelijk is zingevend leren denken, vertrouwd raken met jezelf met veerkracht en vertrouwen als belangrijke ingrediënten voor het hervinden van een nieuwe richting in je levensloop.

Zodat je met meer vrijheid en vertrouwen richting kunt geven aan je toekomst, of doet wat nodig is om de veerkracht bij anderen te herstellen. 

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod .