Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

De diensten van Brucka

Brucka biedt je een gastvrije plek voor bezinning, bewustwording en ontwikkeling middels individuele begeleiding, trainingen en inspiratiebijeenkomsten. 

Met alle ruimte voor jouw levensverhaal, je talent en het verlangen dat in je huist. Waar je wordt uitgenodigd om te leven én te werken vanuit de regie van het hart.

Voor volwassenen met vage lichamelijke klachten, rouwverwerking,  burn-out klachten, die moeite hebben om hun grenzen te beheren, hun eigen plek in te nemen, keuzestress hebben, of zij die zich uitgeblust  voelen of zich emotioneel uit balans ervaren.

Noor gebruikt diverse inzichtgevende werkvormen vanuit de psychologie, zingeving en lichaamsgerichte benadering. Zij heeft vertrouwen in de veerkracht van mensen, ook van jou.

Het toelaten van gevoelens opent nieuwe lagen en schept ruimte voor je creatieve denken, zodat je met meer vrijheid en vertrouwen richting kunt geven aan je toekomst.

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod .