Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Dialoog gesprek over naderend levenseinde

Weet jij wat je naasten wensen?

Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedereen krijgt er vroeg of later mee te maken.

Veel mensen maken in de laatste levensfase de balans op, halen herinneringen op en denken na over wat nog rest. Het blijkt dat weining mensen ook echt praten met elkaar over wat hen bezighoudt rond de laatste levensfase. Ze vinden het lastig en ervaren een drempel.

Om die drempel weg te nemen heeft Brucka zich verbonden met de coalitie Van Betekenis tot het Einde en is actief bij het begeleiden van dialoogbijeenkomsten.

We vinden het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Ook over de laatste levensfase. Zo ontstaat er steun, begrip en blijft ieders leven tot het einde waardevol.

In een veilige en vertrouwde omgeving worden deelnemers uitgenodigd om over zichzelf en de manier waarop ze tegen het levenseinde aankijken, te spreken en te luistereren naar elkaar. We willen bereiken dat deelnemers geïnspireerd en met verrijkte inzichten naar huis gaan en en actie ondernemen om hun wensen aan dierbaren kenbaar te maken. 

Een bijeenkomst duurt ca. 1,5 uur tot 2,5 uur in groepen van ongeveer 8 personen.  

Als je interesse hebt kun je dit kenbaar maken door contact op te nemen  of via de website van :Ikwilmet jepraten.nu  / via mail naar astael@vanbetekenistotheteinde.nl

 
Brucka
Copyright © 2018 Brucka