Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

 Stem en klank in therapie en coaching -18 mei 2019  Beverwijk

 Wij moeten zingen! Dat hoort bij ons mensen.

We willen nu eenmaal expressie geven en erkenning krijgen voor wie we ten diepste zijn. Onze liefde, ons verdriet en vreugde zijn groter dan alleen in woorden te vangen. Je stem is net als de ogen een spiegel van de ziel en wil zich bevrijden. Dat is een authentiek en individueel proces, dat voorbij elk oordeel gaat.

 Werken met stem is een krachtig middel binnen therapie en coaching. Je stem en je eigen klank zijn altijd in het hier en nu.

Stembevrijding is een speelse en uitdagende ontdekkingsreis naar meer expressie en creativiteit. Je zult ervaren dat werken met de stem een ingang is tot verwerking en bewustwording van conditioneringen en vrijheid.

Een dag voor jou om je te laten voeden en te inspireren. Als je meer bewustzijn wilt hebben omtrent de werking van klank en stem en met extra gereedschap naar huis wilt gaan. 

 Stembevrijding is een weg naar buiten én naar binnen; confronterend, transformerend, bevrijdend en ook gewoon ontzettend leuk.

Doel 

  • Inzicht krijgen in wat zingen/klank maken teweeg kan brengen op het gebied van verwerking en bewustwording.
  • Kunnen reflecteren over wat het zingen teweegbrengt.
  • Ervaren dat het vrijmaken van de stem een opening biedt naar het meer vrijheid en authenticiteit.

De bijscholing is geaccrediteerd. Aanmelden en meer informatie via het BivT