Zakelijke spelregels

Hieronder vind je de zakelijke spelregels.

Afhankelijk van je polisvoorwaarden worden de sessies – gedeeltelijk – vergoed.

  • Een sessie duurt 75 minuten. Het tarief voor particulieren is € 80,00  incl. btw
  • Telefonisch consulten of skypesessies duren 45 minuten en kost € 50,00  per keer
  • Het tarief voor zakelijke coaching, trainingen en advies wordt per opdracht naar aanleiding van een hulp-en/of werkvraag gemaakt

Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Ik ben aangesloten bij het NVPA – Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen voor kwaliteitsbewaking en registratie. Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het NVPA (www.nvpa.org) onder het kopje ‘Voor cliënten’.

Deze beroepsvereniging is aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ – Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg – een openbaar register waar kwaliteitstherapeuten van de aangesloten beroepsverenigingen worden geregistreerd.  Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).

Tevens ben ik opgenomen in het verwijsbestand van het LSR – Landelijk Steunpunt Rouw als gecertificeerd rouw-en verliesbegeleider code 3.

Als trainer ben ik als zelfstandig werkend docent gecertificeerd bij het  CRBKO – Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

AGB-code Zorgverlener 90-027518
AGB-code praktijk 90-06464
NVPA registratiecode 100304
RBCZ licentienummer 204483R
Kamer van Koophandel 32077961