Hoe nu verder na verlies

huis met regenboog

Rouw is liefde die zijn adres zoek is geraakt

Wanneer een verlies je raakt, kan dit je leven behoorlijk ontregelen. Vanzelfsprekende zekerheden lijken op losse schroeven te staan. Je moet op zoek naar nieuw evenwicht.

Je kunt over alles rouwen. Om het overlijden van een dierbare, een echtscheiding, afscheid van een vriendschap, een verhuizing, verlies van idealen. Des te groter je verbondenheid was, des te intenser de impact ervan.

Van verwonding naar verwondering

Een rouwproces is een compleze reis, op weg naar herstel van veerkracht. Dat doe je al denkend, voelend en handelend. Veelal baant het verlies op deze manier zijn eigen weg. Toch is het niet altijd een eenvoudige opgave hier mee om te gaan. Gevoelens als booscheid, verdriet, onveiligheid, zinloosheid kunnen langdurig je reisgenoot zijn.  De  impact ervan kan een behoorlijke wissel trekken op je geestelijke en fysieke uithoudingsvermogen. Dat beinvloedt weer het contact met je omgeving.

Het is raadzaam om hulp te zoeken wanneer

  • je veranderingen te lang op zich laten wachten
  • je nieuwe keuzes moet maken
  •  je energiebalans niet op peil komt

Vrijmaken – Verbinden – Verdiepen

De begeleiding van Brucka sluit aan bij waar jij bent. Wat is nu nodig? heb je behoefte aan het leren uiten van gevoelens, of aan inzicht in patronen, onderzoek van je waarden, of juist bij het nemen van nieuwe stappen.

Je zult merken dat je dichterbij jezelf bent gekomen. Veerkrachtiger en energieker. Dat kwetsbaarheid én kracht hand in hand gaan. Dat je met meer vertrouwen grip op je leven hebt hervonden.

Leven met verlies, het zal je vast nog raken, soms is missen een gevoel van dankbaarheid

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek, neem contact op