Coaching voor professionals

Hoe zorg jij er voor dat je batterij opgeladen blijft? 

Als mensgerichte professional kom je elke dag in aanraking met mensen in kwetsbare situaties. Je voelt je verantwoordelijk en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Dat er optimale aandacht wordt gegeven.

Op den duur kun je ongemerkt ‘vollopen’ van de emoties van anderen. Soms zijn er veel ingrijpende situaties achter elkaar die een groot beroep op je veerkracht doen. Is de balans tussen spanning en ontspanning uit evenwicht.

Coaching is een belangrijke manier om te investeren in jezelf. Om verfrissend te blijven werken in het vak dat je graag uitoefent.

  • wat maakt jou tot die specifieke uitvaartbegeleider, coach, counseler, verloskundige..
  • ken je je eigen reactie op het zien van verlies, verdriet en onmacht van anderen
  • heb je voldoende kennis over de overdracht van mensen op jou
  • heb je voldoende vaardigheden om helder te blijven communiceren in lastige situaties

Begeleide intervisie 

Intervisie is een krachtige, gestructureerde manier van collegiale ondersteuning bij problemen of dilemma’s in het werk. Het resultaat is dat veelal verrassende oplossingen worden gevonden en de onderlinge relaties in het team worden versterkt. Na de training zijn deelnemers in staat  om zelfstandig een intervisiebijeenkomst te organiseren.

Supervisie in opleidingstrajecten

Ben je student aan een mensgerichte opleiding, dan is het volgen van supervisie vast een onderdeel van je beroepsontwikkeling. Vorm je een studiegroep en willen jullie je leerproces kwalitatief verdiepen? Heb je vragen over het contact met je cliënt en hoe je een traject het beste kunt aanpakken?

Brucka heeft ruime ervaring in het geven van begeleide intervisie en supervisie. Neem contact op voor meer informatie en aanmelding.